Mokinių piešinių konkursas


Siekdama ugdyti atsakingą ir saugų vaikų elgesį keliuose, bei formuoti pozityvų požiūrį į vertybes, policija kviečia 1-12 klasių moksleivius dalyvauti konkurse „Piešk saugų ir draugišką eismą“. Konkurse norintys dalyvauti vaikai kviečiami kurti piešinius saugaus ir atsakingo elgesio keliuose tema ir atnešti arba atsiųsti juos į artimiausią policijos įstaigą iki šių metų gruodžio 1 d.
Darbai gali būti atlikti pačia įvairiausia technika: akvarele, guašu, tušu, kreidelėmis ar kitomis priemonėmis. Piešiniai taip pat gali būti su šūkiais ar užrašais atspindinčiais pagrindinę mintį. Konkurso taisyklėse numatytas ir reikalavimas, kad dalyvaujantys moksleiviai ne tik vaizduotų saugų elgesį popieriuje, bet ir patys būtų drausmingi Kelių eismo taisyklių besilaikantys eismo dalyviai.
Mokinių piešinių konkursas vyks dviem etapais. Pirmiausia geriausius darbus atrinks Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, antrame etape atrinktus darbus vertins Policijos departamento komisija. Darbai bus vertinami trejose amžiaus grupėse: 1–4, 5–8 ir 9–12 klasių. Iš kiekvienos grupės komisija išrinks nugalėtojus, kurie 2012 metų sausio mėnesį bus apdovanoti policijos generalinio komisaro padėkomis ir policijos suvenyrais. Geriausi darbai bus eksponuojami Policijos departamente ir naudojami atvirukams bei plakatams saugaus eismo tema iliustruoti.

Populiarūs įrašai